Nieuws

Nieuws in Offshore

8100 kg per stuk en ze zijn klaar!

Twee grote kastconstructies van acht meter lang en opgebouwd uit ruggelings gekoppelde TS-8 kasten van Rittal. Watergekoelde frequentieomvormers voor grote vermogens met als eindbestemming de Offshore industrie.


Nieuws in Papier

Ook oude schakelborden worden regelmatig door ons aangepast en vernieuwd. Het plaatsen van nieuwe magneetschakelaars, Rittal PLS railsystemen en automaten van Schneider voor diverse relaties in de papierindustrie.

Het veilig werken, zowel in het bedrijf, als ook op locatie vereist de nodige aandacht. Over dit probleem hoeft u zich geen zorgen te maken omdat SPL als bedrijf het VCA* certificaat voert. Al onze vakmensen zijn in het bezit van een geldig VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden) diploma. Dit geeft u, als mogelijke opdrachtgever, de garantie dat in alle omstandigheden een veilige werkomgeving wordt gecreëerd.


Nieuws over TüV

SPL heeft sinds vorig jaar een nieuw marktsegment toegevoegd aan haar lange lijst van activiteiten. Dit maal betreft het een vooraanstaand attractiepark in Nederland, waarbij TüV een streng, doch rechtvaardig oordeel velt qua veiligheid op de te bouwen installaties. We hebben hier immers te maken met mensen, dus veiligheid boven alles. Voor een uitgebreide nieuwe installatie zijn we met vlag en wimpel voor de TüV-keuring geslaagd.

Door een optimale samenwerking tussen klant en SPL, waarbij SPL meedenkt en initiatief toont, geldt ons motto “SPL ontzorgt” als nooit tevoren. Wij hopen dit najaar dus weer een kwalitatief hoogwaardig, storingsvrije, en “last but not least” een veilige installatie af te leveren waar veel bezoekers het komende seizoen en vele daarna van mogen genieten.


Nieuws in Offshore

Na de vakantie gaan wij, zoals u ziet, er weer tegenaan. Twee grote kastconstructies van acht meter lang en opgebouwd uit ruggelings gekoppelde TS-8 kasten van Rittal. Watergekoelde frequentieomvormers voor grote vermogens met als eindbestemming de Offshore industrie.


Nieuws in Infratechniek

SPL heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de realisatie van een uiterst modern Walradarsysteem in opdracht van technisch dienstverlener Imtech Infra voor het realiseren en onderhouden van een nieuw walradarsysteem in het Noordzeekanaal. Hiervoor zijn door SPL een 16tal grote speciale Outdoor behuizingen samenbouwd en geleverd voor 16 nieuwe radarposten. In bijgevoegd artikel uit de OTAR van juni 2010 treft u een uitgebreide omschrijving aan van dit project.


Nieuws in Infratechniek

SPL heeft eind 2010 een grote opdracht binnengehaald voor het bouwen en leveren van alle beveiligings- en rangeerpanelen voor een nieuw schakel- en transformatorstation Wateringen.

In verband met de toename van de vraag naar elektriciteit in de regio, de toenemende behoefte aan transport van elektriciteit, de overbelasting van het bestaande 150 kV net in de regio en de leveringszekerheid van de stroomvoorziening, is het noodzakelijk om op de locatie Wateringse Veld een nieuw schakel- en transformatorstation te bouwen.
Het station Wateringen wordt gebouwd aan de Laan van Wateringseveld nabij de aansluiting op de N211.

 


Nieuws in Containerbouw

SPL heeft eind 2010 een complete container geleverd voor een datacenter van Cargill compleet met een laagspanningsverdeler van 2000A met ABB vermogensautomaten. 

 


Nieuws in Infratechniek

SPL heeft begin 2009 een grote opdracht binnengehaald voor het bouwen en leveren van een enorm aantal bedienings- en besturingssystemen maar ook energiedistributiesystemen voor de renovatie Haringvlietsluizencomplex en Volkeraksluizencomplex (HVVOS). Deze werkzaamheden zijn begin 2009 gestart en eind 2010 tot volle tevredenheid van onze opdrachtgever Volker Infra Systems afgerond.


Nieuws in Water

In opdracht van de firma Imtech heeft SPL diverse besturings- en PLC panelen gebouwd en uitgeleverd voor gemaal 'Parksluizen' te Rotterdam. Ook voor Gemaal Vlotwatering te Monster zal SPL een besturingspaneel van 6.8 m en een laagspanningsverdeler van 3.6 m gaan bouwen en uitgevoerd met een Rittal Maxi-PLS railsysteem van 2000A.


SP Laagspanningssystemen | Home | Contact | Sitemap | Website laten maken & Zoekmachine Optimalisatie SEO:Best4u Group B.V.