Nieuws

We hebben op dit moment 2 actuele vacatures online gezet, je kunt de vacatures terug vinden op onze vacature pagina!

Bekijk hier onze Goed Gevonden bedrijfsfilm via RTV Apeldoorn.

Scholten Panelen (SPL) werkt mee aan nieuw onbemand en duurzaam satellietplatform voor het P11-E veld dat voor de Nederlandse kust ligt. Deze topside is zelfvoorzienend wat betreft elektriciteitsopwekking dankzij zonnepanelen en windturbines.

 

Wist u dat u zich per 1 november 2014 dient te houden aan de nieuwe NEN-EN-IEC 61439? Vanaf deze datum is de oude norm, na vijf jaar naast elkaar bestaan te hebben, definitief van het doek verdwenen.

Dit betekent dat er extra aandacht besteed dient te worden aan het ontwerp, de uitvoering én de verificatie van het paneel. Warmtehuishouding, kortsluitvastheid en veiligheid vormen hierbij de speerpunten, met andere woorden, het bouwen van een veilige en bedrijfszekere installatie.

Het aanleggen van een technisch constructiedossier waarin onder meer zijn ondergebracht warmteverliesberekeningen, kortsluitvastheidsgegevens, bouw vorm, etc. zijn hierin van cruciaal belang.

SP Laagspanningssystemen b.v. heeft de laatste jaren de tijd genomen om zich in deze nieuwe norm te verdiepen om haar producten volgens deze nieuwe norm te kunnen bouwen en testen. Wij begrijpen dat dit voor onze klanten een extra zorg betekend. Ook hierin kunnen wij u ontzorgen!

4 grote Switchboards. Roestvast stalen panelen met extra coating.

Eindbestemming de Offshore industrie!

SPL uit Apeldoorn werkt ook mee aan de renovatie van een aantal Radar stations in Zeeland. Hiervoor hebben wij een 4tal, speciaal op maat gemaakte, buitenkasten gebouwd, geplaatst maar ook op locatie aangesloten.

 

Loodsboot "De Waddenzee" is een authentieke, geheel gerestaureerde boeilegger van de koninklijke Marine uit de jaren vijftig en sinds december 1993 eigendom van Marine Research Center B.V.

De koffie staat klaar en wij laten u graag ons bedrijf en onze lopende projecten zien!

Twee grote kastconstructies van acht meter lang en opgebouwd uit ruggelings gekoppelde TS-8 kasten van Rittal. Watergekoelde frequentieomvormers voor grote vermogens met als eindbestemming de Offshore industrie.

 

Ook oude schakelborden worden regelmatig door ons aangepast en vernieuwd. Het plaatsen van nieuwe magneetschakelaars, Rittal PLS railsystemen en automaten van Schneider voor diverse relaties in de papierindustrie.

Het veilig werken, zowel in het bedrijf, als ook op locatie vereist de nodige aandacht. Over dit probleem hoeft u zich geen zorgen te maken omdat SPL als bedrijf het VCA* certificaat voert. Al onze vakmensen zijn in het bezit van een geldig VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden) diploma. Dit geeft u, als mogelijke opdrachtgever, de garantie dat in alle omstandigheden een veilige werkomgeving wordt gecreëerd.

 

SPL heeft sinds vorig jaar een nieuw marktsegment toegevoegd aan haar lange lijst van activiteiten. Dit maal betreft het een vooraanstaand attractiepark in Nederland, waarbij TüV een streng, doch rechtvaardig oordeel velt qua veiligheid op de te bouwen installaties. We hebben hier immers te maken met mensen, dus veiligheid boven alles. Voor een uitgebreide nieuwe installatie zijn we met vlag en wimpel voor de TüV-keuring geslaagd.

Door een optimale samenwerking tussen klant en SPL, waarbij SPL meedenkt en initiatief toont, geldt ons motto “SPL ontzorgt” als nooit tevoren. Wij hopen dit najaar dus weer een kwalitatief hoogwaardig, storingsvrije, en “last but not least” een veilige installatie af te leveren waar veel bezoekers het komende seizoen en vele daarna van mogen genieten.

SP Laagspanningssystemen | Home | Contact | Sitemap | Website laten maken & Zoekmachine Optimalisatie SEO:Best4u Group B.V.