Offshore

Wij begrijpen offshore olie- en gasindustrie!

In de hedendaagse economie moeten we er niet aan denken dat systemen het laten afweten. Daarom moet het goed zijn. De systemen van SPL zijn van de hoogste kwaliteit om in iedere omgeving jarenlang en zorgeloos te kunnen functioneren. Aan elk detail wordt zorg besteed en alles moet kloppen.

Wij beheersen uw proces.

SPL is een merk- en systeemonafhankelijke paneelbouwer in veeleisende markten. De Offshore is een markt waar sinds jaar en dag dankbaar gebruik wordt gemaakt van onze diensten. Wij zijn dus ook uw partner als het gaat om veiligheids-,monitoring- of voedingssystemen.

SPL (mede) ontwerpt, bouwt en plaatst hiervoor o.a. voedingsverdelers, besturingspanelen, controlekamer- en bedieningslessenaars, buitenvoedingen, verlichtings- en beveiligingssystemen, schakelborden en verplaatsbare besturingseenheden. Eventueel met Lloyds, ABS of ATEX certificering.

Ook verlenen wij ondersteuning op locatie. Onze medewerkers zijn overal inzetbaar. Wereldwijd, aan wal en ook op zee.

SPL is gespecialiseerd in projecten voor: Olie- en gaswinning, offshore constructieschepen, booreilanden en productieplatforms.

 

 


Bel mij terug Informatie aanvragen

SP Laagspanningssystemen | Home | Contact | Sitemap | Website laten maken & Zoekmachine Optimalisatie SEO:Best4u Group B.V.