Bredenoord en Scholten Panelen Laagspanningssystemen (SPL) tekenden dinsdag 26 juni een strategische overeenkomst waarmee nauwere samenwerking tussen beide partijen in de nabije toekomst een feit is.

Made in Apeldoorn

Made in Apeldoorn, dat kan met recht gezegd worden van de producten die beide Apeldoornse ondernemingen maken. Frans Kuijpers, Commercieel directeur-eigenaar van paneelbouwer SPL uit Apeldoorn: “Wij leveren hoogwaardige schakel- en besturingspanelen, maar ook laagspanningsverdelers en pneumatiek panelen. Met een fantastisch team is het doel steeds opnieuw om perfecte producten en maximale service aan onze relaties te geven. Daarom is een van de belangrijkste motto’s “ samenwerken doe je met elkaar”. Wij zijn dan ook erg trots om onze samenwerking met Bredenoord verder uit te breiden."

Kwaliteit

Jaap Fluit, Algemeen directeur Bredenoord vult daarop aan: “Door onze internationale groei en verduurzaming van de huurvloot zal onze productie blijven toenemen. Om onze Bredenoord-kwaliteit te kunnen borgen voor deze nieuwe energiesystemen zoeken we altijd naar de beste leveranciers die kwaliteit én kwantiteit leveren. We zijn blij SPL toe te mogen voegen aan ons netwerk van strategische leveranciers.”

Over Bredenoord

Bredenoord bouwt, verhuurt en verkoopt energiesystemen voor verschillende afzetmarkten in Europa en daarbuiten zoals aggregaten, solar systemen, opslag en batterijsystemen. De nieuwste innovatie is de onlangs geïntroduceerde Big Battery Box, Big Battery Box: de eerste mobiele energieopslag voor grote vermogens. De installatie heeft een vermogen van 600 kWh en kan binnen een uur opladen en ontladen.

 

Heeft u een vraag?

Wij staan graag voor u klaar.