Elektrische schakelkasten gezocht?

Offerte aanvragen
IMG_4334
IMG_4334

SPL Kwaliteit

Long term relation

Service en support op locatie!

Productie- en testfaciliteiten van 2500 m2

Het zorgvuldig produceren en installeren van elektrische schakelkasten is één van de vele specialiteiten waarin Scholten Panelen zich onderscheidt. We zijn dé grootste van Nederland op het gebied van elektrische schakelkasten. Mede door onze medewerkers en innovatie kunnen wij onze elektrische schakelkasten op maat maken.

Elektrische schakelkasten van Scholten Panelen

Heeft u behoefte aan professionele elektrische schakelkasten? De elektrische schakelkasten van Scholten Panelen worden gemaakt door medewerkers die werken volgens een hoge standaard, dat betekent dat wij u te allen tijde kwaliteit opleveren. Alle kasten worden gebouwd volgens de laagspanningsnorm. Of het nu gaat om een klemmenkast, elektrischeschakelkasten, een besturingskast of een grote laagspanningsverdeler: wij voorzien u in uw behoefte!

Waarom onze elektrische schakelkasten?

We bieden u de beste service, ook op uw eigen locatie. Onze elektrische schakelkasten zijn op elke plek inzetbaar. Onze paneelbouwers zijn in het bezit van het VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggeven) certificaat waardoor ze zelfstandig en veilig kunnen werken.

  • We komen kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken
  • We zijn tot over onze oren gecertificeerd
  • Zowel standaard panelen als maatwerk
  • Zeer nette en grote productie- en testfaciliteiten (2500 m²)
  • Een investering voor de toekomst!

Ja, ik wil graag meer weten over elektrische schakelkasten!

Twijfel niet langer en neem contact met ons op. We komen graag eens kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Contact opnemen