Energie

SPL Kwaliteit

Langdurige relatie

Service en ondersteuning op locatie!

Productie- en testfaciliteiten van 2500 m2

Energiedistributie:

Elektriciteit is vanzelfsprekend in ons dagelijks leven, althans volgens de firma TenneT. Zonder er verder bij stil te staan gaat het licht aan, pruttelt de koffie en start de PC op. Maar die vanzelfsprekendheid is er niet zomaar. Nederland heeft een goed functionerend systeem voor de elektriciteitsvoorziening.

De vraag naar elektriciteit in Nederland neemt de komende jaren toe. Door de liberalisering van de energiemarkt vindt het energietransport bovendien plaats over langere afstanden waardoor de vraag naar transport is toegenomen. Het huidige net in het Noorden van Nederland zit aan haar maximum transportcapaciteit. Er zijn aanvragen voor de bouw van extra centrales en er is steeds meer productie van duurzame energie. Zonder nieuwe verbindingen is er geen transportcapaciteit mogelijk om in de toekomst de energie van deze nieuwe centrales af te voeren. Ook daarom is een uitbreiding van het hoogspanningsnet nodig.

Energie industrie paneelbouw en laagspanningssystemen

O.a. voor de firma TenneT, dé elektriciteitstransporteur in Nederland, levert SPL via diverse relaties maar ook rechtstreeks, beveilingspanelen, rangeerverdelers en Telecom panelen voor diverse Noord-West 380 kV projecten ten behoeve van de elektriciteitsvoorziening in Noord-Nederland. O.a. station Zeyerveen en Hessenweg.
TenneT levert diensten en taken die tot doel hebben de elektriciteitsmarkt verder te ontwikkelen en goed te laten functioneren. Ook SPL werkt hier aan mee!

IMG_6488

Contact opnemen

Neem contact met ons op!