Infra

SPL Kwaliteit

Langdurige relatie

Service en ondersteuning op locatie!

Productie- en testfaciliteiten van 2500 m2

Telecomunicatie

Infratechniek

Op zoek naar een paneelbouwer met een specialisatie in infratechniek? In de hedendaagse economie moeten we er niet aan denken dat systemen in de infrastructuur het laten afweten. De laagspanningssystemen van Scholten Panelen zijn van de hoogste kwaliteit om in iedere omgeving jarenlang en zorgeloos te functioneren. Aan elk detail wordt zorg besteed. Laat uw infratechniek systeem door ons beheren en plan een intakegesprek in.

Paneelbouw voor infratechniek

Ook op het gebied van infratechniek, verkeersmanagementsystemen en veiligheid is geavanceerde paneelbouw cruciaal. Hierbij kunt u denken aan verkeerstechniek, brugbesturingen, sluiscomplexen, gemalen en stuwen en tunneltechnische installaties. Voor de infratechniek worden onder andere voedingsverdelers, besturingspanelen, controlekamer- en bedieningslessenaars, buitenvoeding- en besturingskasten, verlichting- en beveiligingssystemen en verplaatsbare besturingseenheden ontworpen.

Het belang van infratechniek om calamiteiten te voorkomen

Infratechniek speelt een vitale rol in het waarborgen van de openbare veiligheid en efficiëntie van infrastructuren. Het is namelijk nodig om onvoorziene gebeurtenissen en calamiteiten te voorkomen. Door gebruik te maken van hoogwaardige paneelbouw garandeert dit een betrouwbare en continue werking van de installaties. Hierdoor worden risico’s op storingen en uitval aanzienlijk geminimaliseerd. Zorg voor een veilige doorstroming van verkeer en verzeker de integriteit van de infrastructuur.

Bij het realiseren van betrouwbare infratechniek is maatwerk paneelbouw essentieel. Het ontwerpen en aanpassen van paneeloplossingen die zijn afgestemd op specifieke situaties verhogen niet alleen de functionaliteit, maar dragen ook bij aan de operationele omstandigheden, zoals extreme weersomstandigheden of ruimtelijke beperkingen. Zorg voor een optimale en ononderbroken werking van de infratechniek om de openbare veiligheid te handhaven.

Scholten Panelen laagspanningssystemen

Scholten Panelen is een merk- en systeemonafhankelijke maatwerk paneelbouwer in veeleisende markten, waaronder de infratechniek. Door een maatwerk laagspanningssysteem te laten ontwerpen en installeren, kiest u voor een oplossing die is afgestemd op uw specifieke vereisten. Kenmerkend voor onze paneelbouw systemen zijn hun hoge betrouwbaarheid, duurzaamheid en flexibiliteit. Zodoende voldoen wij met onze technische expertise niet alleen aan de huidige eisen, maar anticiperen we ook toekomstige ontwikkelingen en innovaties in de infratechniek.

SPL kwaliteit

Sinds 1998 zijn wij ISO 9001 gecertificeerd. Elk half jaar beoordeelt een externe auditor het kwaliteitssysteem. Daarnaast worden de processen en procedures van Scholten Panelen elke drie jaar in haar geheel beoordeeld aan de hand van de geldende ISO 9001 normen. Verder beschikken al onze vakmensen ook over het VCA-certificaat en worden de handgereedschappen periodiek gekeurd volgens NEN 3140 om een veilige werkomgeving te creëren. Wij werken volgens diverse normen en richtlijnen en tot slot staat duurzaam verantwoord ondernemen hoog in het vaandel.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Als specialist op het gebied van infratechniek zijn wij u graag van dienst. Met diepgaande kennis zijn wij in staat om maatwerk laagspanningssystemen van A tot Z te ontwerpen, implementeren en onderhouden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct een intakegesprek aan. Heeft u vragen? Neem gerust contact op door het contactformulier in te vullen of bel naar +31 55 - 505 1441 voor direct contact.

Contact opnemen

Neem contact met ons op!