Meetsysteem

Offerte aanvragen
IMG_4334
IMG_4334

SPL Kwaliteit

Long term relation

Service en support op locatie!

Productie- en testfaciliteiten van 2500 m2

Meetsysteem

Meetsystemen produceren en installeren is de core-business van Scholten Panelen. Mede door onze kwaliteit en innovatie, zijn wij de grootste van Nederland op het gebied van schakelkasten. Wanneer u op zoek bent naar meetsystemen, bent u bij ons aan het juiste adres!

De meetsystemen van Scholten Panelen

Heeft u behoefte aan professionele Meetsystemen? De meetsystemen van Scholten Panelen worden gemaakt door medewerkers die werken volgens een hoge standaard, dat betekent dat wij u te allen tijde kwaliteit opleveren. Alle panelen worden gebouwd volgens de laagspanningsnorm. Of het nu gaat om een klemmenkast, een besturingskast of een grote laagspanningsverdeler: wij voorzien u in uw behoefte!

Branches waar wij voor produceren

Scholten Panelen produceert meetsystemen voor diverse branches. Onder meer voor de infrastructuur, waterbeheer, machinebouw, petrochemie, offshore, de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor energiebedrijven, de data infrastructuur, papierbedrijven, de staalindustrie en de scheepvaart. Er zijn vele soorten meetsystemen, en wij kunnen door ons specialisme voor elke branche het juiste meetsysteem produceren.

Waarom een meetsysteem van Scholten Panelen?

We bieden u de beste service, ook op uw eigen locatie. Onze meetsystemen zijn op elke plek inzetbaar. Onze paneelbouwers zijn in het bezit van het VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggeven) certificaat waardoor ze zelfstandig en veilig kunnen werken.

  • We zijn tot over onze oren gecertificeerd
  • Wij bieden zowel standaard panelen als maatwerk
  • Zeer nette en grote productie- en testfaciliteiten (2500 m²)
  • We komen kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken
  • Onze meetsystemen zijn een investering voor de toekomst!

Vele klanten gingen u al voor! Wij bieden een compleet concept voor uw meetsysteem op maat. Scholten Panelen is merk onafhankelijk. Wij ontzorgen u en maken en installeren onze meetsystemen volgens de geldende normen. Op die manier geven wij u de garantie dat uw producten ook aan de geldende eisen voldoen. Wij hechten veel waarde aan duurzaam verantwoord ondernemen en het beschermen van onze kwetsbare leefomgeving. Wij zijn in het bezit van een CVA certificaat. Scholten Panelen werkt veilig in zowel het bedrijf als op de locatie. Sinds 1998 zijn wij tevens ISO 9001 gecertificeerd. Wanneer u kiest voor Scholten Panelen, haalt u zeker kwaliteit in huis!

Een goede samenwerking is veel waard!

Wij zijn er bij Scholten Panelen van overtuigd dat samenwerken iets is dat je met elkaar doet. Door korte lijnen te houden, willen wij tegemoet komen aan de wensen van onze relaties. Wij hebben een klantgerichte instelling. Heeft u hulp nodig? Dan kunt u zo gauw mogelijk een telefoontje van ons verwachten.
Wij willen uw partner zijn, en laten dit zien door middel van onze persoonlijke benadering. Samenwerken, elkaar respecteren en het tonen van openheid vinden wij van groot belang, want samen zijn we een team!

Ja, ik wil graag meer weten over het meetsysteem!

Blijf niet langer twijfelen en neem contact met ons op! We komen graag eens kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kopje koffie!

Contact opnemen