Organisatie

SPL Kwaliteit

Langdurige relatie

Service en ondersteuning op locatie!

Productie- en testfaciliteiten van 2500 m2

Missie als Paneelbouwer:

SPL wil duurzame maar vooral kostenbesparende adviezen geven aan haar relaties om samen het optimale eindresultaat te realiseren. SPL vervaardigt niet alleen schakel- en besturingspanelen, maar ook laagspanningsverdelers, pneumatiek- en hydrauliek panelen. Vrijwel alle producten zijn uniek en worden volgens klantenwens geproduceerd. Afnemers bewegen zich voornamelijk in de industriële markt, waarvan de machine-industrie, petrochemie en de “zware” industrie de belangrijkste segmenten zijn.

Paneelbouw

Profiel:

SPL biedt haar relaties een zeer hoge servicegraad. Zij ontwerpt en en bouwt besturingspanelen voor de elektrotechniek met 30 zeer betrokken medewerkers. SPL doet dit voor de industrie, machinebouwers, overheden, energiebedrijven en eindgebruikers die in diverse sectoren en branches opereren. Een zeer gezonde financiële basis en heldere visie voor de toekomst zijn de factoren die continuïteit binnen ons bedrijf waarborgen.

SPL wil graag haar productieproces, kwaliteit en kennis bij de werknemers optimaliseren en verder uitbreiden. Service en kwaliteit zijn speerpunten, maar ook onze betrokkenheid, samenwerking m.b.v. een zeer hecht team en creativiteit door initiatief te nemen en niet af te wachten.

Een betrouwbare partner te zijn voor de zeer lange termijn voor onze klanten en onze leveranciers.

Flexibel te opereren met een klantgerichte instelling van de organisatie en haar medewerkers.

Normen en waarden

Samenwerken doe je met elkaar!

In de hedendaagse maatschappij zijn "korte lijnen" cruciaal om tegemoet te komen aan alle wensen van onze relaties. Medewerkers van SPL hebben een klantgerichte instelling, bellen u op wanneer het nodig is en staan voor u klaar als er eventueel problemen zijn.

Dankzij onze persoonlijke benadering laten wij zien dat wij uw partner willen zijn. Wij zijn een team, mensen die samenwerken, elkaar respecteren en openheid tonen aan elkaar.

Deze normen en waarden zijn de basis van ons succes.........

Geïnspireerd door uw Business!

Contact opnemen

Neem contact met ons op!