Paneelbouw

Offerte aanvragen

Paneelbouw is het bouwen van besturingskasten en bedieningspanelen. Dit is de specialiteit van SP Laagspanningssystemen, expert op het gebied van elektrotechniek. Dankzij onze uitstekende kwaliteit producten en onze innovativiteit, zijn wij de grootste van Nederland op het gebied van paneelbouw.

Of u nu op zoek bent naar schakelkasten of besturingspanelen, SP Laagspanningssystemen is de paneelbouwer waar u zijn moet.

 

Paneelbouwer aan het werk

Wat is paneelbouw?

Het bouwen van panelen houdt in dat besturingskasten en bedieningspanelen op basis van schema’s zo efficiënt mogelijk worden gebouwd. Een paneelbouwer start als het ware met een werktekening van een technisch tekenaar en bouwt het paneel volgens de juiste vereisten op.

Zijn taken bevatten onder meer ook het aansluiten en testen van panelen op diverse systemen, evenals het bedraden van componenten en kasten, en opzetten hiervan.

De juiste toepassing van technieken is hierbij zeer van belang. De aansturing en controle moeten op hoog niveau zijn, waardoor het paneel zo optimaal mogelijk kan functioneren. Voor u betekent dit een hogere efficiency en veel snellere levertijden.

Contact opnemen

Professionele paneelbouw door een ervaren partij

Heeft u behoefte aan professionele paneelbouwers? De paneelbouwers van Scholten Panelen werken volgens een hoge standaard. Dat betekent dat wij u te allen tijde kwaliteit opleveren.

Alle panelen worden gebouwd volgens de laagspanningsnorm. Of het nu gaat om een klemmenkast, een besturingskast of een grote laagspanningsverdeler: wij voorzien u in uw behoefte.

Paneelbouw door SP Laagspanningssystemen

We bieden u de beste service, ook op uw eigen locatie. Onze paneelbouwers zijn op elke plek inzetbaar. Onze paneelbouwers zijn in het bezit van het VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggeven) certificaat waardoor ze zelfstandig en veilig kunnen werken.

  • We komen kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken
  • We zijn tot over onze oren gecertificeerd
  • Zowel standaard panelen als maatwerk ontwerp mogelijk
  • Onze installateurs verzorgen de installatie ook graag voor u
  • Zeer nette en grote productie- en testfaciliteiten (2500 m²)
  • Een investering in elektrotechniek oplossingen voor de toekomst!

Vele klanten gingen u al voor!

Offerte aanvraag

Paneelbouw op maat

Wij bieden u een compleet concept, met een ontwerp op maat. SP Laagspanningssystemen is merk onafhankelijk. We ontzorgen u en maken en installeren onze producten volgens de geldende normen.

Op die manier geven wij u de garantie dat uw producten ook aan de geldende eisen voldoen. We hechten namelijk veel waarde aan duurzaam verantwoord ondernemen en het beschermen van onze kwetsbare leefomgeving.

Ons elektrotechniek bedrijf is in het bezit van een CVA certificaat. Dat betekent dat we veilig te werk gaan, in zowel het bedrijf als op de locatie. Sinds 1998 zijn wij tevens ISO 9001 gecertificeerd. Kiezen voor SP Laagspanningssystemen is kiezen voor kwaliteit!

Korte lijnen en een persoonlijke benadering

Samenwerken doe je met elkaar. Daar zijn wij bij SP Laagspanningssystemen van overtuigd. Onze lijnen zijn kort, en zo willen wij zo optimaal mogelijk tegemoet komen aan uw wensen. Een klantgerichte instelling is waar wij voor staan, van een ontwerp tot de installatie van de componenten en kasten.

Wanneer u hulp nodig heeft, kunt u er vanuit gaan dat u binnen een mum van tijd een telefoontje van ons krijgt.

Door onze persoonlijke benadering laten we zien dat wij uw partner willen zijn, want samen zijn we een team! Het tonen van openheid, respect hebben voor elkaar en samenwerken zijn belangrijke kernwaarden binnen SP Laagspanningssystemen.

Meer informatie over paneelbouw gezocht?

Wilt u meer weten over paneelbouw bij SP Laagspanningssystemen? Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. We komen graag eens kosteloos en vrijblijvend bij u langs om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden en oplossingen voor uw bedrijf te bespreken.

U kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 055 505 1441. Daarnaast is het mogelijk om ons een bericht te sturen per e-mail, of door middel van ons online contactformulier.

Contact opnemen

Onze Paneelbouwers aan het werk

SPL Kwaliteit

Langdurige relatie

Service en ondersteuning op locatie!

Productie- en testfaciliteiten van 2500 m2

Veelgestelde vragen

Wat is panelenbouw?

Panelenbouw is het systeem dat aan machines en installaties verbonden is. Het systeem beschikt over een paneel met diverse knoppen. Met dit systeem kan de machine of installatie bestuurd worden. Deze besturingspanelen worden in allerlei sectoren en branches gebruikt. Scholten Panelen bouwt de systemen met veel aandacht en kundigheid.

Waarom panelenbouw bij Scholten Panelen?

Scholten Panelen biedt kwaliteit als het om panelenbouw gaat. Wij zorgen voor het complete concept op maat, van het tekenen en engineering tot de bouw en installatie. Daarbij zijn we merkonafhankelijk en kunnen we naast standaard panelen ook maatwerk leveren. Zelfs het transport nemen we voor onze rekening.

In welke branches wordt panelenbouw gebruikt?

Panelenbouw wordt in allerlei sectoren en branches gebruikt. Scholten Panelen heeft onder meer besturingspanelen gebouwd en geïnstalleerd voor bedrijven in de volgende branches: infra, waterbeheer, machinebouw, petrochemie, offshore, voedingsmiddelen, energie, data infrastructuur, papier, staal industrie en scheepvaart.

Wat kost panelenbouw?

Als u benieuwd bent naar de kosten van panelenbouw kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag met u in contact over wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Een offerte aanvragen kan hier.