Slider

SPL Kwaliteit

Long term relation

Service en support op locatie!

Productie- en testfaciliteiten van 2500 m2

Paneelbouw

Paneelbouw is de specialiteit van SP Laagspanningssystemen. Dankzij onze uitstekende kwaliteit producten en onze innovativiteit, zijn wij de grootste van Nederland
op het gebied van paneelbouw. Of u nu op zoek bent naar schakelkasten of besturingspanelen, SP Laagspanningssystemen is de paneelbouwer waar u zijn moet!

Wat is paneelbouw?

Het bouwen van panelen houdt in dat besturingskasten en bedieningspanelen op basis van schema’s zo efficiënt mogelijk worden gebouwd. Een paneelbouwer start als het ware met een werktekening van een technisch tekenaar, en bouwt het paneel volgens de juiste vereisten op. Zijn taken bevatten onder meer ook het aansluiten en testen van panelen op diverse systemen, evenals het bedraden en opzetten hiervan.
De juiste toepassing van technieken is hierbij zeer van belang. De aansturing en controle moeten op hoog niveau zijn, waardoor het paneel zo optimaal mogelijk kan functioneren.
Voor u betekent dit een hogere efficiency en veel snellere levertijden.

Paneelbouwers van Scholten Panelen zijn ervaren

Heeft u behoefte aan professionele paneelbouwers? De paneelbouwers van Scholten Panelen werken volgens een hoge standaard, dat betekent dat wij u te allen tijde kwaliteit opleveren. Alle panelen worden gebouwd volgens de laagspanningsnorm. Of het nu gaat om een klemmenkast, een besturingskast of een grote laagspanningsverdeler: wij voorzien u in uw behoefte!

Waarom onze paneelbouwers?

We bieden u de beste service, ook op uw eigen locatie. Onze paneelbouwers zijn op elke plek inzetbaar. Onze paneelbouwers zijn in het bezit van het VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggeven) certificaat waardoor ze zelfstandig en veilig kunnen werken.

  • We komen kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken
  • We zijn tot over onze oren gecertificeerd
  • Zowel standaard panelen als maatwerk
  • Zeer nette en grote productie- en testfaciliteiten (2500 m²)
  • Een investering voor de toekomst!

Vele klanten gingen u al voor! Wij bieden u een compleet concept op maat. SP Laagspanningssystemen is merk onafhankelijk. Wij ontzorgen u en maken en installeren onze producten volgens de geldende normen. Op die manier geven wij u de garantie dat uw producten ook aan de geldende eisen voldoen. Wij hechten veel waarde aan duurzaam verantwoord ondernemen en het beschermen van onze kwetsbare leefomgeving. Wij zijn in het bezit van een CVA certificaat. Scholten Panelen werkt veilig in zowel het bedrijf als op de locatie. Sinds 1998 zijn wij tevens ISO 9001 gecertificeerd. Kiezen voor SP Laagspanningssystemen is kiezen voor kwaliteit!

Een goede samenwerking is van groot belang

Samenwerken doe je met elkaar. Daar zijn wij bij SP Laagspanningssystemen van overtuigd. Onze lijnen zijn kort, en zo willen wij zo optimaal mogelijk tegemoet komen aan uw wensen. Een klantgerichte instelling is waar wij voor staan. Wanneer u hulp nodig heeft, kunt u er vanuit gaan dat u binnen een mum van tijd een telefoontje van ons krijgt.
Door onze persoonlijke benadering laten we zien dat wij uw partner willen zijn, want samen zijn we een team! Het tonen van openheid, respect hebben voor elkaar en samenwerken zijn belangrijke kernwaarden binnen SP Laagspanningssystemen.

Ja, ik wil graag meer weten over paneelbouw!

Wilt u meer weten over paneelbouw bij SP Laagspanningssystemen? Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op! We komen graag eens kosteloos en vrijblijvend bij u langs om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken!

Contact opnemen