RVS panelen van hoge kwaliteit

Offerte aanvragen
IMG_4334
IMG_4334

SPL Kwaliteit

Long term relation

Service en support op locatie!

Productie- en testfaciliteiten van 2500 m2

Bent u op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in het produceren van RVS panelen? Stop dan met zoeken: u bent bij SPL aan het juiste adres beland. Of het nu gaat om een besturingskast, grote laagspanningsverdeler of klemmenkast: wij staan bekend om het leveren van maatwerk! Daarbij heeft u natuurlijk de keuze uit verschillende kwaliteiten en materiaaldiktes. Meer weten? We komen graag kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!

Waarom RVS panelen van SPL?

Wanneer u kiest voor RVS panelen van SPL, kiest u voor topkwaliteit en de beste service. En wist u dat onze RVS panelenop elke plek inzetbaar zijn? Waar normaal metaal door corrosie wordt aangetast, blijft RVS zijn kwaliteit jarenlang behouden. Tel uit uw winst!

Over Scholten Panelen

Scholten Panelen, nu SPL,werd in 1982 opgericht door Gerrit Scholten en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere, gecertificeerde paneelbouwers van Nederland. Technologie en innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Dag in dag uit voorzien onze klanten van duurzame en kostenbesparende oplossingen. Van klemmenkasten tot grote laagspanningsverdelers en van kabelsets tot de serieproductie van allerlei producten; wij maken het voor u. Samen met onze toegewijde leveranciers zijn wij in staat om tot een eindproduct volledig naar uw wens te komen!

Maak een afspraak met SPL

Bent u enthousiast geraakt over onze RVS panelen en wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen?Twijfel niet langer en neem contact met ons op. Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten over onze RVS panelen!

Contact opnemen