RVS Schakelkasten van SPL

Offerte aanvragen

Het zorgvuldig produceren en installeren van RVS schakelkasten is één van de vele specialiteiten waarin Scholten Panelen zich onderscheidt. We zijn dé grootste van Nederland op het gebied van schakelkasten. Mede door onze medewerkers en innovatie kunnen wij een RVS kast op maat maken.

Besturingskast team van SPL

Kasten van uitmuntende kwaliteit

Heeft u behoefte aan professionele RVS schakelkasten? De schakelkasten van Scholten Panelen worden gemaakt door medewerkers die werken volgens een hoge standaard, dat betekent dat wij u te allen tijde kwaliteit opleveren. Alle kasten worden gebouwd volgens de laagspanningsnorm. Of het nu gaat om een klemmenkast, een besturingskast of een grote laagspanningsverdeler: wij voorzien u in uw behoefte!

De beste service op uw locatie

We bieden u de beste service, ook op uw eigen locatie. Onze RVS schakelkasten zijn op elke plek inzetbaar. Onze paneelbouwers zijn in het bezit van het VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggeven) certificaat waardoor ze zelfstandig en veilig kunnen werken. Waarom u voor Scholten Panelen kiest:

  • We komen kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken
  • Scholten Panelen is een gecertificeerd bedrijf
  • Zowel standaard panelen als maatwerk
  • Zeer nette en grote productie- en testfaciliteiten (2500 m²)
  • Een investering voor de toekomst!

SPL levert schakelkasten op maat

Wij bieden u een compleet concept op maat aan. Scholten Panelen is merk onafhankelijk. SPL is zich bewust van het milieu. Wij vinden duurzaam verantwoord ondernemen heel belangrijk. Wij beschermen onze kwetsbare leefomgeving. Al vele klanten gingen u voor bij ons, want wanneer u kiest voor Scholten Panelen, kiest u voor kwaliteit!

Alle kasten voldoen aan de geldende normen en eisen

Wij zijn in het bezit van een CVA certificaat. Scholten Panelen werkt veilig in zowel het bedrijf als op de locatie. Sinds 1998 zijn wij tevens ISO 9001 gecertificeerd. Wij willen u graag ontzorgen en daarom maken en installeren wij onze besturingskasten volgens de geldende normen. Zo bieden wij u de garantie dat uw producten ook aan de geldende eisen voldoen.

Persoonlijke benadering

Wij communiceren vaak met onze relaties, zodat alles duidelijk blijft en wij voldoen aan uw wensen. Een persoonlijke benadering is goud waard voor ons. Wij hebben een klantgerichte instelling.

Ja, ik wil graag meer weten over RVS schakelkasten!

Twijfel niet langer en neem contact met ons op. We komen graag eens kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kopje koffie. U kunt ook direct kiezen om een offerte aan te vragen voor een concept op maat. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een intakegesprekte plannen. De keus is aan u!

Contact opnemen

SPL Kwaliteit

Long term relation

Service en support op locatie!

Productie- en testfaciliteiten van 2500 m2

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Lorem ipsum

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Lorem ipsum

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Lorem ipsum

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.