Werkvoorbereiding

SPL Kwaliteit

Langdurige relatie

Service en ondersteuning op locatie!

Productie- en testfaciliteiten van 2500 m2

Ook hier streven wij naar een persoonlijk en betrokken optreden richting u als klant. Adequaat optreden, ontzorgen en initiatief tonen zijn de pijlers van ons succes!

Onze werkvoorbereiders staan voor u klaar om het project goed in detail uit te werken en ook om alle wettelijke voorschriften en speciale eisen die u als klant wenst goed te verwerken. Immers duurzame en kostenbesparende adviezen moet hier zoveel mogelijk overgaan in het optimale eindresultaat en wij zeggen dan ook altijd “een goed begin is het halve werk”

Ook hier geldt natuurlijk dat wij op verzoek of op eigen initiatief bij u langskomen om d.m.v. een persoonlijk gesprek specifieke zaken door te spreken maar eventueel ook om de situatie ter plaatse te bekijken.

Zoals vele relaties van ons al gewend zijn, ontvangt u ook altijd een zeer volledig as-built pakket van ons als het project en dus de bouw van onze producten succesvol zijn afgerond.

SPL zal alle door u aangeleverde tekeningen as-built gemarkeerd (rood/blauw-pakket) opleveren inclusief bijbehorende materiaal specificaties. Documentatie van alle toegepaste materialen welke door de leveranciers worden meegeleverd, worden tevens door ons ter beschikking gesteld.

Een plezierige samenwerking met onze medewerkers geeft vertrouwen in de toekomst en legt een basis voor een lange termijn relatie.

"Graag tot ziens!"

Contact opnemen

Neem contact met ons op!