\

Kastenbouw door SPL – Hoge kwaliteit

Offerte aanvragen
IMG_4334

SPL Kwaliteit

Long term relation

Service en support op locatie!

Productie- en testfaciliteiten van 2500 m2

Bent u op zoek naar kastenbouw? Dan bent u bij Scholten Panelen aan het juiste adres. We zijn de grootste van Nederland op het gebied van paneelbouwen, mede door onze kwaliteit en innovatie.

Kastenbouw van Scholten Panelen door ervaren medewerkers

Heeft u behoefte aan professionele kastenbouw? De kastenbouw wordt gedaan door ervaren medewerkers van Scholten Panelen die werken volgens een hoge standaard, dat betekent dat wij u te allen tijde kwaliteit opleveren. Alle panelen worden gebouwd volgens de laagspanningsnorm. Of het nu gaat om een klemmenkast, een besturingskast of een grote laagspanningsverdeler: wij voorzien u in uw behoefte!

Waarom onze kastenbouw?

We bieden u de beste service, ook op uw eigen locatie. Onze kastenbouw is op elke plek inzetbaar. Onze kastenbouwers zijn in het bezit van het VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggeven) certificaat waardoor ze zelfstandig en veilig kunnen werken.

  • We komen kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken
  • We zijn tot over onze oren gecertificeerd
  • Zowel standaard panelen als maatwerk
  • Zeer nette en grote productie- en testfaciliteiten (2500 m²)
  • Een investering voor de toekomst!

Ja, ik wil graag meer weten!

Twijfel niet langer en neem contact met ons op. We komen graag eens kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Contact opnemen