Kastenbouw door Scholten Panelen

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in kastenbouw? Scholten Panelen helpt u graag. Wij zijn de grootste van Nederland op het gebied van paneelbouw, mede door onze kwaliteit en innovatie. Onze ervaren medewerkers bieden u te allen tijde hoge kwaliteit.

We staan altijd voor u klaar en zorgen voor service en support op locatie. Bent u geïnteresseerd in onze service? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Schakelkasten: een concept op maat bij Scholten Panelen

Wat is kastenbouw?

Kastenbouw wordt ook wel paneelbouw genoemd. Kastenbouw houdt in dat onze ervaren medewerkers schakelkasten, regelkasten en panelen ontwerpen en bouwen. Wij voorzien uw kasten van verschillende componenten en bedrading. Elke verdeelkast is anders, daarom proberen wij het u makkelijker te maken door de kast zo te bouwen dat deze aan uw behoeften voldoet.

Waarom kastenbouw van Scholten Panelen?

  • Wij maken complete concepten op maat
  • Wij verzorgen de engineering en concepttekeningen (Acad/Eplan) van uw kast
  • Zowel standaard panelen als maatwerk
  • Een kast van Scholten Panelen is een investering voor de toekomst
  • ISO en VCA gecertificeerd
  • Ervaring met ATEX, Lloyds, Veritas, UL, IP68, RVS en HACCP
  • Nette en grote productie- en testfaciliteiten (2500 m²)

Contact opnemen

Paneelbouw Data infrastructuur

Kastenbouw van hoge kwaliteit

De kasten van Scholten Panelen worden altijd door ervaren medewerkers, die volgens een hoge standaard werken, gebouwd. Onze medewerkers bieden u te allen tijde goede kwaliteit. Alle panelen worden volgens de laagspanningsnorm gebouwd. U kunt voor alle soorten kasten bij ons terecht, of het nu om een klemmenkast, besturingskast of grote laagspanningsverdeler gaat. Ook kunt u bij ons terecht voor paneelbouw.

Wat doen onze kastenbouwers?

Onze kastenbouwers denken met u mee en passen de juiste technieken toe. We leveren kasten van een hoog niveau. Een kastenbouwer begint met het bestuderen van een werktekening van een technisch tekenaar. Vervolgens bouwt de kastenbouwer het paneel volgens de juiste vereisten op. Daarnaast sluit hij de panelen aan op diverse systemen en test hij deze. Ook verzorgt hij de opzet en bedrading van de kast. We staan altijd voor u klaar, want wij bieden service en support op locatie. Interesse? Vraag via onderstaande knop vrijblijvend een offerte aan.

Veiligheid van de kast

De kastenbouw van Scholten Panelen is merk onafhankelijk en voldoet altijd aan de geldende eisen. Dat betekent dat wij tijdens het bouwen van kasten altijd rekening houden met de veiligheid. Veiligheid is ontzettend belangrijk. Juist daarom bieden wij ook maatwerk aan, omdat elke kast anders is en een andere kastenbouw nodig heeft.

Duurzaamheid

Wij houden met de kastenbouw veel rekening met duurzaamheid. We hechten veel waarde aan duurzaam verantwoord ondernemen en het beschermen van onze kwetsbare leefomgeving. Wij bezitten een CVA certificaat. Ook zijn wij al sinds 1998 als ISO 9001 gecertificeerd.

Tot uw dienst

Wij bieden de beste service en zorgen dat uw kast perfect wordt gemaakt. Dit laten wij zien door onze persoonlijke benadering. Wij vinden samenwerken, elkaar respecteren en openheid tonen het belangrijkste dat er is. Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerken de beste manier is om tot het beste resultaat te komen, daarom vinden wij klantgerichtheid erg belangrijk. Als u vragen heeft, staat onze klantenservice altijd voor u klaar.

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Zou u graag hulp willen bij uw kastenbouw of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij komen kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden voor een kast op maat te bespreken. Wilt u graag gebruik maken van onze service? Vraag dan via onderstaande knop een offerte aan, wij helpen u zo snel mogelijk.

Contact opnemen

Medewerkers die klemmenstroken maken

SPL Kwaliteit

Langdurige relatie

Service en ondersteuning op locatie!

Productie- en testfaciliteiten van 2500 m2

Veelgestelde vragen

Wat is panelenbouw?

Panelenbouw is het systeem dat aan machines en installaties verbonden is. Het systeem beschikt over een paneel met diverse knoppen. Met dit systeem kan de machine of installatie bestuurd worden. Deze besturingspanelen worden in allerlei sectoren en branches gebruikt. Scholten Panelen bouwt de systemen met veel aandacht en kundigheid.

Waarom panelenbouw bij Scholten Panelen?

Scholten Panelen biedt kwaliteit als het om panelenbouw gaat. Wij zorgen voor het complete concept op maat, van het tekenen en engineering tot de bouw en installatie. Daarbij zijn we merkonafhankelijk en kunnen we naast standaard panelen ook maatwerk leveren. Zelfs het transport nemen we voor onze rekening.

In welke branches wordt panelenbouw gebruikt?

Panelenbouw wordt in allerlei sectoren en branches gebruikt. Scholten Panelen heeft onder meer besturingspanelen gebouwd en geïnstalleerd voor bedrijven in de volgende branches: infra, waterbeheer, machinebouw, petrochemie, offshore, voedingsmiddelen, energie, data infrastructuur, papier, staal industrie en scheepvaart.

Wat kost panelenbouw?

Als u benieuwd bent naar de kosten van panelenbouw kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag met u in contact over wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Een offerte aanvragen kan hier.