Klemmenkast

Offerte aanvragen
Slider

SPL Kwaliteit

Long term relation

Service en support op locatie!

Productie- en testfaciliteiten van 2500 m2

Klemmenkast

Bent u op zoek naar klemmenkasten? Dan bent u bij Scholten Panelen aan het juiste adres. We zijn de grootste van Nederland op het gebied van klemmenkasten, mede door onze kwaliteit en innovatie.

Contact opnemen

Professionele klemmenkast laten maken

Heeft u behoefte aan professionele klemmenkasten? De klemmenkasten van Scholten Panelen worden gemaakt door medewerkers die werken volgens een hoge standaard, dat betekent dat wij u te allen tijde kwaliteit opleveren.

Alle panelen worden gebouwd volgens de laagspanningsnorm. Of het nu gaat om een klemmenkast, een besturingskast of een grote laagspanningsverdeler: wij voorzien u in uw behoefte!

Klemmenkast voor allerlei branches

Scholten Panelen produceert meetsystemen voor diverse branches. Onder meer voor de infrastructuur, waterbeheer, machinebouw, petrochemie, offshore, de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor energiebedrijven, de data infrastructuur, papierbedrijven, de staalindustrie en de scheepvaart.

Er zijn vele soorten meetsystemen. Wij kunnen door ons specialisme voor elke branche het juiste meetsysteem produceren.

De best denkbare service

We bieden u de beste service, ook op uw eigen locatie. Onze klemmenkasten zijn op elke plek inzetbaar. Onze paneelbouwers zijn in het bezit van het VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggeven) certificaat waardoor ze zelfstandig en veilig kunnen werken.

  • Wij komen kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken
  • Wij zijn tot over onze oren gecertificeerd
  • Wij bieden u zowel standaard panelen als maatwerk
  • Zeer nette en grote productie- en testfaciliteiten (2500 m²)
  • Onze klemmenkasten zijn een investering voor de toekomst!

Vele klanten gingen u al voor.

SP Laagspanningssystemen biedt een concept op maat aan

Wij bieden een compleet concept voor uw klemmenkast op maat. SP Laagspanningssystemen is merk onafhankelijk. Wij ontzorgen u en maken en installeren onze klemmenkasten volgens de geldende normen. Op die manier geven wij u de garantie dat uw producten ook aan de geldende eisen voldoen.

Contact opnemen

Gecertificeerde specialist in elektrotechniek

Wij hechten veel waarde aan duurzaam verantwoord ondernemen en het beschermen van onze kwetsbare leefomgeving. Zo zijn we in het bezit van een CVA certificaat.

Scholten Panelen werkt veilig in zowel het bedrijf als op de locatie. Sinds 1998 zijn wij tevens ISO 9001 gecertificeerd. Wanneer u kiest voor Scholten Panelen, kiest u zeker weten voor kasten van kwaliteit!

Klantgerichte partner die korte lijnen hanteert

Wij zijn er bij Scholten Panelen van overtuigd dat samenwerken iets is dat je met elkaar doet. Door korte lijnen te houden, willen wij tegemoet komen aan de wensen van onze relaties. Wij hebben een klantgerichte instelling. Heeft u hulp nodig? Dan kunt u zo gauw mogelijk een telefoontje van ons verwachten.

Wij willen uw partner zijn, en laten dit zien door middel van onze persoonlijke benadering. Samenwerken, elkaar respecteren en het tonen van openheid vinden wij van groot belang, want samen zijn we een team!

Meer weten over de klemmenkast?

Twijfel niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie over het laten maken van een klemmenkast. We komen graag eens kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Bel ons op 055 505 1441, stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contactformulier.

Contact opnemen