Paneelbouwer – professioneel, ervaren en gekwalificeerd

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ervaren paneelbouwer? Dan bent u bij Scholten Panelen aan het juiste adres. We zijn de grootste van Nederland op het gebied van paneelbouw, mede door onze kwaliteit en innovatie.

Paneelbouwer aan het werk

Een paneelbouwer van Scholten Panelen is ervaren

Heeft u behoefte aan een professionele paneelbouwer? Een paneelbouwer van Scholten Panelen werkt volgens een hoge standaard, dat betekent dat wij u te allen tijde kwaliteit opleveren. Alle panelen worden gebouwd volgens de laagspanningsnorm. Of het nu gaat om een klemmenkast, een besturingskast of een grote laagspanningsverdeler: wij voorzien u in uw behoefte!

Contact opnemen

Onze paneelbouwers aan het werk

Bij het bouwen van onze panelen, worden besturingskasten en bedieningspanelen op basis van schema’s zo efficiënt mogelijk gebouwd. Onze paneelbouwer start met een werktekening van een technisch tekenaar. Vervolgens wordt het paneel volgens de juiste vereisten opgebouwd.

De taken van onze paneelbouwers bestaan ook uit het aansluiten en testen van panelen op diverse systemen, en het bedraden en opzetten hiervan. De juiste toepassing van technieken is hierbij zeer van belang. De aansturing en controle moeten op hoog niveau zijn, waardoor het paneel zo optimaal mogelijk kan functioneren. Voor u betekent dit een hogere efficiency en veel snellere levertijden.

Waarom kiezen voor een paneelbouwer van SPL?

We bieden u de beste service, ook op uw eigen locatie. Onze paneelbouwers zijn daarnaast op elke plek inzetbaar. Ook zijn ze in het bezit van het VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggeven) certificaat waardoor ze zelfstandig en veilig kunnen werken.

Als u voor SPL kiest dan geniet u van de volgende voordelen:

  • We komen kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken
  • We zijn tot over onze oren gecertificeerd
  • Zowel standaard panelen als maatwerk
  • Zeer nette en grote productie- en testfaciliteiten (2500 m²)
  • Een investering voor de toekomst!

Contact opnemen

Onze paneelbouwers bieden een compleet concept op maat

Wij bieden een compleet concept op maat. Daarnaast is Scholten Panelen merk onafhankelijk. Wij ontzorgen u en maken en installeren de onze panelen volgens de geldende normen. Op die manier geven wij u de garantie dat uw producten ook aan de geldende eisen voldoen.

Wij hechten veel waarde aan duurzaam verantwoord ondernemen en het beschermen van onze kwetsbare leefomgeving. Scholten Panelen werkt altijd veilig, zowel in het bedrijf als op de locatie.  Wanneer u kiest voor Scholten Panelen, kiest u zeker weten voor kwaliteit!

Wij zijn in het bezit van een CVA certificaat, en sinds 1998 zijn wij tevens ISO 9001 gecertificeerd.

Het belang van samenwerken

Wij zijn er van overtuigd dat samenwerken iets is dat je met elkaar doet. Door korte lijnen te houden, willen wij tegemoet komen aan de wensen van onze relaties. Wij hanteren hierbij een zeer klantgerichte instelling. Heeft u hulp nodig? Dan komen wij graag zo snel mogelijk met u in contact.

Wij willen uw partner zijn, en laten dit zien door middel van onze persoonlijke benadering.

Samenwerken, elkaar respecteren en het tonen van openheid vinden wij van groot belang, want samen zijn we een team!

Wilt u meer weten over paneelbouwers bij SPL?

Twijfel niet langer en neem contact met ons op via het contactformulier, telefonisch of per e-mail. We komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kop koffie.

Contact opnemen

Onze Paneelbouwers aan het werk

SPL Kwaliteit

Langdurige relatie

Service en ondersteuning op locatie!

Productie- en testfaciliteiten van 2500 m2

Veelgestelde vragen

Wat is panelenbouw?

Panelenbouw is het systeem dat aan machines en installaties verbonden is. Het systeem beschikt over een paneel met diverse knoppen. Met dit systeem kan de machine of installatie bestuurd worden. Deze besturingspanelen worden in allerlei sectoren en branches gebruikt. Scholten Panelen bouwt de systemen met veel aandacht en kundigheid.

Waarom panelenbouw bij Scholten Panelen?

Scholten Panelen biedt kwaliteit als het om panelenbouw gaat. Wij zorgen voor het complete concept op maat, van het tekenen en engineering tot de bouw en installatie. Daarbij zijn we merkonafhankelijk en kunnen we naast standaard panelen ook maatwerk leveren. Zelfs het transport nemen we voor onze rekening.

In welke branches wordt panelenbouw gebruikt?

Panelenbouw wordt in allerlei sectoren en branches gebruikt. Scholten Panelen heeft onder meer besturingspanelen gebouwd en geïnstalleerd voor bedrijven in de volgende branches: infra, waterbeheer, machinebouw, petrochemie, offshore, voedingsmiddelen, energie, data infrastructuur, papier, staal industrie en scheepvaart.

Wat kost panelenbouw?

Als u benieuwd bent naar de kosten van panelenbouw kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag met u in contact over wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Een offerte aanvragen kan hier.