Slider

SPL Kwaliteit

Long term relation

Service en support op locatie!

Productie- en testfaciliteiten van 2500 m2

Panelenbouw door Scholten Panelen

Bent u op zoek naar panelenbouw? Bij Scholten Panelen (SP) bent u aan het juiste adres! Besturingspanelen zijn er in allerlei soorten en maten, en zijn vrijwel altijd uniek in hun soort. Ze zijn cruciaal voor de aansturing van verschillende processen. Bij Scholten Panelen zijn wij gespecialiseerd in panelenbouw. Wij produceren de optimale besturing voor uw eigen productieproces, en denken hierbij met u mee!

Panelenbouw als besturingstechniek

Panelenbouw (en de bijbehorende PLC hard- en software) vormt de besturingstechniek die verbonden is aan een machine of installatie. Besturingstechniek is een technisch vakgebied waaronder systemen vallen waarmee machines of installaties kunnen worden bestuurd. Een paneel is voorzien van verschillende knoppen. Medewerkers kunnen met die knoppen de machines besturen. De panelenbouwers van Scholten Panelen verzorgen de gehele paneelbouw, van A tot Z.

SPL: de grootste van Nederland in panelenbouw

In de panelenbouw is SP Laagspanningssystemen (SPL) mede dankzij innovatie en uitstekende kwaliteit de grootste van Nederland. Onze core-business is het maken en installeren van besturingspanelen voor diverse sectoren en branches in de elektrotechniek. U kunt dan denken aan de industrie, overheden, energiebedrijven en eindgebruikers, maar ook aan machinebouwers. Wij doen dit alles met veel aandacht en kundigheid. De besturingspanelen worden door onze medewerkers gemaakt, die volgens een hoge standaard werken. Dit betekent dat wij u ten alle tijden producten van hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen! Al onze besturingspanelen worden volgens de laagspanningsnorm gebouwd. Bent u op zoek naar een besturingskast, een grote laagspanningsverdeler of een klemmenkast? Bij SP Laagspanningssystemen bent u aan het juiste adres!

Een van de grootste gemalen ter wereld

SP Laagspanningssystemen heeft in opdracht van de firma GTI Electroproject diverse besturings- en PLC panelen gebouwd voor gemaal ‘Buma’ bij Lemmer en gemaal ‘Blocq van Kuffeler’ in Almere. Dit gemaal is één van de grootste ter wereld, gemeten naar opvoerhoogte en capaciteit. De opdracht betrof het reviseren en renoveren van het afwateringsgemaal. De capaciteit van het gemaal wordt daarmee met 10% vergroot.

Om het energieverbruik laag te houden, is gekozen voor energiezuinige aandrijfsystemen waarbij de pompen direct door de motoren worden aangedreven zonder tandwielkast.

Een compleet concept op maat

Al vele klanten zijn u voorgegaan! SP Laagspanningssystemen biedt u een compleet concept op maat aan. Naast maatwerk kunnen wij u ook standaard panelen bieden. Wij zijn merk onafhankelijk. Besturingspanelen zijn een investering, maar wel een investering voor de toekomst! Wij zetten voor u op een rijtje waarom onze klanten voor SPL kiezen:

  • Zeer nette en grote productie- en testfaciliteiten
  • Orders op afroep
  • Service en support op locatie
  • Transport

Duurzaam en verantwoord ondernemen

SPL hecht veel waarde aan duurzaam verantwoord ondernemen. Wij willen onze kwetsbare leefomgeving beschermen. Wij voeren tevens het CVA certificaat, wat betekent dat wij veilig werken in zowel het bedrijf als op de locatie. Daarnaast zijn wij al sinds 1998 ISO 9001 gecertificeerd. Met SPL kiest u voor kwaliteit!

Panelenbouw voldoet gegarandeerd aan de geldende eisen

SPL ontzorgt u en produceert en installeert onze producten volgens de geldende normen. Zo garanderen wij u dat uw paneelbouw ook aan de geldende eisen voldoet. Daarnaast hanteren wij een eindcontrole. SPL voert diverse functionele testen uit aan de panelen. U kunt ook eigen test protocollen beschikbaar stellen. Wij verwerken die dan in de algemene testprocedure.

Persoonlijke benadering

SPL is ervan overtuigd dat samenwerken iets is dat je met elkaar doet. Wij houden korte lijnen om tegemoet te komen aan de wensen van onze relaties. Onze instelling is klantgericht en wanneer u hulp nodig heeft, bellen wij u zo spoedig mogelijk op. Door onze persoonlijke benadering laten wij zien dat wij uw partner willen zijn. Samen zijn we een team. Wij werken samen, respecteren elkaar en tonen openheid. SPL staat voor u klaar!

Contact opnemen of direct een offerte aanvragen?

Bent u overtuigd en wilt u graag panelenbouw van SPL? Plan dan direct een intakegesprek via ons intakeformulier. Of vraag een offerte aan voor een concept op maat. Wilt u eerst meer weten over panelenbouw bij SP Laagspanningssystemen, voordat u met ons in zee gaat? Of heeft u nog vragen? Uiteraard begrijpen wij dat. Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag van dienst!

Contact opnemen