Slider

SPL Kwaliteit

Long term relation

Service en support op locatie!

Productie- en testfaciliteiten van 2500 m2

Panelenbouw door Scholten Panelen

Bent u op zoek naar panelenbouw? Bij Scholten Panelen bent u aan het juiste adres! Besturingspanelen zijn er in allerlei soorten en maten, en zijn vrijwel altijd uniek in hun soort. Ze zijn cruciaal voor de aansturing van verschillende processen. Bij Scholten Panelen zijn wij gespecialiseerd in panelenbouw. Wij produceren de optimale besturing voor uw eigen productieproces, en denken hierbij met u mee!

Panelenbouw bij SPL

In de panelenbouw is SP Laagspanningssystemen mede dankzij innovatie en uitstekende kwaliteit de grootste van Nederland. Onze core-business is het maken en installeren van besturingspanelen voor diverse sectoren en branches in de elektrotechniek. U kunt dan denken aan de industrie, overheden, energiebedrijven en eindgebruikers, maar ook aan machinebouwers. Wij doen dit alles met veel aandacht en kundigheid. De besturingspanelen worden door onze medewerkers gemaakt, die volgens een hoge standaard werken. Dit betekent dat wij u ten alle tijden producten van hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen! Al onze besturingspanelen worden volgens de laagspanningsnorm gebouwd. Bent u op zoek naar een besturingskast, een grote laagspanningsverdeler of een klemmenkast? Bij SP Laagspanningssystemen bent u aan het juiste adres!

SP Laagspanningssystemen heeft in opdracht van de firma GTI Electroproject diverse besturings- en PLC panelen gebouwd voor gemaal ‘Buma’ bij Lemmer en gemaal ‘Blocq van Kuffeler’ in Almere. Dit gemaal is één van de grootste ter wereld, gemeten naar opvoerhoogte en capaciteit. De opdracht betrof het reviseren en renoveren van het afwateringsgemaal. De capaciteit van het gemaal wordt daarmee met 10% vergroot.
Om het energieverbruik laag te houden, is gekozen voor energiezuinige aandrijfsystemen waarbij de pompen direct door de motoren worden aangedreven zonder tandwielkast.

Waarom kiezen voor SPL?

Al vele klanten zijn u voorgegaan! SP Laagspanningssystemen biedt u een compleet concept op maat. Naast maatwerk kunnen wij u ook standaard panelen bieden. Wij zijn merk onafhankelijk. SPL ontzorgt u en produceert en installeert onze producten volgens de geldende normen. Zo garanderen wij u dat uw producten ook aan de geldende eisen voldoen. Besturingspanelen zijn een investering, maar wel een investering voor de toekomst! SPL hecht veel waarde aan duurzaam verantwoord ondernemen. Wij willen onze kwetsbare leefomgeving beschermen. Wij voeren tevens het CVA certificaat, wat betekent dat wij veilig werken in zowel het bedrijf als op de locatie. Daarnaast zijn wij al sinds 1998 ISO 9001 gecertificeerd. Met SPL kiest u voor kwaliteit!

SPL is ervan overtuigd dat samenwerken iets is dat je met elkaar doet.
Wij houden korte lijnen om tegemoet te komen aan de wensen van onze relaties. Onze instelling is klantgericht en wanneer u hulp nodig heeft, bellen wij u zo spoedig mogelijk op.
Door onze persoonlijke benadering laten wij zien dat wij uw partner willen zijn. Samen zijn we een team. Wij werken samen, respecteren elkaar en tonen openheid. SPL staat voor u klaar!

Contact opnemen

Wilt u meer weten over panelenbouw bij SP Laagspanningssystemen? Wacht dan niet langer. Neem vandaag nog contact met ons op! Of heeft u nog vragen? Wij zijn u graag van dienst!

Contact opnemen