Een regelkast op maat

Offerte aanvragen

Zoekt u een professionele en vakkundige organisatie die u kan voorzien van een kwalitatieve regelkast? SPL is graag uw partner. Wij zijn één van de grotere, gecertificeerde paneelbouwers van Nederland. SPL produceert en installeert graag uw regelkasten volledig naar wens!

Paneelbouwer aan het werk

Wat is een regelkast?

U heeft een goed werkende, betrouwbare regelkast nodig voor uw bedrijf. Hoe die kast eruit hoort te zien is voor elk bedrijf anders. Want elk bedrijf heeft eigen wensen als het op techniek aankomt. Daarom kunnen wij voor elk bedrijf een regelkast bouwen die helemaal aan de wensen van dat betreffende bedrijf voldoet. We doen constant onderzoek naar effectievere methoden om onze producten in elkaar te zetten.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in een regelkast (op maat)? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Standaard of maatwerk regelkasten van SPL

SPL ontzorgt. Wij kunnen u zowel standaard regelkasten als maatwerk regelkasten leveren. Geen uitdaging is ons te groot. Daarnaast zijn wij tot over onze oren gecertificeerd en hebben wij ervaring met ATEX, Lloyds, Veritas, UL, IP68, RVS en HACCP. Met ons enthousiaste team van ervaren paneelbouwers kunnen wij u een compleet concept op maat bieden.

En bij SPL hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van de regelkast. Al onze producten worden namelijk gebouwd volgens de laagspanningsnorm NEN-EN-IEC 61439-1. Veiligheid voorop!

Contact opnemen

Paneelbouwer is aan het werk bij een regelkast

Waarom kiezen voor een regelkast van SPL?

Technologie en innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Dag in dag uit voorzien we onze klanten van duurzame en kostenbesparende oplossingen op het gebied van paneelbouw, bijvoorbeeld in de vorm van regelkasten, besturingskasten, schakelkasten en klemmenkasten.

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek om de situatie te bekijken;
 • Professionele en ervaren medewerkers;
 • Zowel voor standaard panelen als maatwerk;
 • Beschikking over een grote testafdeling;
 • Meer dan 40 jaar ervaring.

Besturingskasten, schakelkasten en klemmenkasten

Naast regelkasten leveren wij ook besturingskasten, schakelkasten en klemmenkasten. Besturingskasten en schakelkasten zijn in feite hetzelfde: een stalen, aluminium of rvs kast met elektronische en/of elektrische componenten erin. Alle panelen worden gebouwd volgens de laagspanningsnorm. Of het nu gaat om een klemmenkast, een besturingskast of een grote verdeler.

Offerte aanvragen

Close up Drive paneel

Duurzame en kostenbesparende oplossingen

SPL staat bekend om haar duurzame en vooral kostenbesparende oplossingen. Onze producten zijn toonaangevend en kenmerken zich door kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet voor niets adviseren, realiseren en leveren wij onze kasten in vele markten. Waar kunt u SPL zoal tegenkomen:

 • Infra;
 • Waterbeheer;
 • Machinebouw;
 • Farmaceutische industrie;
 • Voedingsmiddelen;
 • Energie;
 • Papier;
 • Staal;
 • Scheepvaart;
 • Offshore;
 • Olie en gas;
 • Attractieparken.

Persoonlijk advies voor uw situatie

Scholten Panelen heeft, zoals u zojuist heeft gelezen, veel ervaring op het gebied van besturingskasten en schakelkasten. Doordat wij in veel verschillende branches werkzaam zijn, weten we goed hoe we u kunnen helpen en adviseren. Daarom komen we altijd vrijblijvend langs om de situatie te bekijken en u te adviseren over de mogelijkheden. Zo komt u altijd tot datgene wat het beste bij u past. Een regelkast op maat? Wij zullen u verder helpen!

Contact opnemen

Onze Paneelbouwers aan het werk

Plan een vrijblijvend intakegesprek

Wanneer u op zoek bent naar een professionele en vakkundige organisatie die u de beste regelkast kan leveren, dan bent u bij SPL aan het juiste adres. Wij bespreken graag uw specifieke wensen tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden onder het genot van een kop koffie. U bent tevens van harte welkom in onze werkplaats in Apeldoorn.

Heeft u nog vragen?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wilt u meer weten over een regelkast? Wij helpen u hier graag bij! Neem dus gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 55 – 505 1441. U mag ons ook een e-mail sturen.

Offerte aanvragen

SPL Kwaliteit

Langdurige relatie

Service en ondersteuning op locatie!

Productie- en testfaciliteiten van 2500 m2

Veelgestelde vragen

Wat is panelenbouw?

Panelenbouw is het systeem dat aan machines en installaties verbonden is. Het systeem beschikt over een paneel met diverse knoppen. Met dit systeem kan de machine of installatie bestuurd worden. Deze besturingspanelen worden in allerlei sectoren en branches gebruikt. Scholten Panelen bouwt de systemen met veel aandacht en kundigheid.

Waarom panelenbouw bij Scholten Panelen?

Scholten Panelen biedt kwaliteit als het om panelenbouw gaat. Wij zorgen voor het complete concept op maat, van het tekenen en engineering tot de bouw en installatie. Daarbij zijn we merkonafhankelijk en kunnen we naast standaard panelen ook maatwerk leveren. Zelfs het transport nemen we voor onze rekening.

In welke branches wordt panelenbouw gebruikt?

Panelenbouw wordt in allerlei sectoren en branches gebruikt. Scholten Panelen heeft onder meer besturingspanelen gebouwd en geïnstalleerd voor bedrijven in de volgende branches: infra, waterbeheer, machinebouw, petrochemie, offshore, voedingsmiddelen, energie, data infrastructuur, papier, staal industrie en scheepvaart.

Wat kost panelenbouw?

Als u benieuwd bent naar de kosten van panelenbouw kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag met u in contact over wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Een offerte aanvragen kan hier.