Schakelkasten: een concept op maat

Offerte aanvragen

Schakelkasten produceren en installeren is de core-business van Scholten Panelen. Mede door onze kwaliteit en innovatie, zijn wij de grootste van Nederland op het gebied van schakelkasten. Wanneer u op zoek bent naar schakelkasten, bent u bij Scholten Panelen op het juiste adres!

Wat zijn schakelkasten?

Een schakelkast is een kast gemaakt van RVS. In deze behuizingen bevinden zich elektrische componenten van bijvoorbeeld stoplichten of verlichting. De kast kan worden voorzien van ventilatie, verwarming, vulmassa, isolatie en fundering. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een schakelkast die voldoet aan alle normen.

Wij kunnen schakelkasten voor u produceren en installeren die voldoen aan alle normen voldoen. Bij ons krijgt u altijd een compleet concept op maat. Naast schakelkasten bent u ook bij ons aan het juiste adres voor paneelbouw en overig maatwerk.

Contact opnemen

Neem direct contact met ons op voor een offerte voor een schakelkast. Wij gaan graag met u naar de mogelijkheden kijken. Ook wanneer u vragen hebt, kunt u contact met ons opnemen.

Schakelkasten van Scholten Panelen

Heeft u behoefte aan professionele schakelkasten? De schakelkasten van Scholten Panelen worden gemaakt door medewerkers die werken volgens een hoge standaard.

Dit betekent dat wij u ten alle tijde uitstekende kwaliteit kunnen garanderen. Alle panelen worden gebouwd volgens de laagspanningsnorm. Of het nu gaat om een klemmenkast, een besturingskast of een grote laagspanningsverdeler: wij voorzien u in uw behoefte!

Contact opnemen

Paneelbouw Data infrastructuur

Wat doen onze paneelbouwers?

Het bouwen van panelen houdt in dat besturingskasten en bedieningspanelen op basis van schema’s zo efficiënt mogelijk worden gebouwd. Een paneelbouwer start als het ware met een werktekening van een technisch tekenaar, en bouwt het paneel volgens de juiste vereisten op. Zijn taken bevatten onder meer ook het aansluiten en testen van panelen op diverse systemen, evenals het bedraden en opzetten hiervan.

 

Juiste toepassing van technieken

De juiste toepassing van technieken is hierbij zeer van belang. De aansturing en controle moeten op hoog niveau zijn. Waardoor het paneel zo optimaal mogelijk kan functioneren. Voor u betekent dit een hogere efficiency en veel snellere levertijden.

 

Waarom schakelkasten van Scholten Panelen?

Wij bieden u de beste service, ook op uw eigen locatie. Onze schakelkasten zijn op elke plek inzetbaar. Onze paneelbouwers zijn in het bezit van het VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggeven) certificaat waardoor ze zelfstandig en veilig kunnen werken.

  • Wij komen kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken
  • Wij zijn tot over onze oren gecertificeerd
  • Wij bieden u zowel standaard panelen als maatwerk
  • Zeer nette en grote productie- en testfaciliteiten (2500 m²)
  • Onze schakelkasten zijn een investering voor de toekomst!

  Offerte aanvragen

Veiligheid

Vele klanten gingen u al voor! Wij bieden u een compleet concept op maat. Scholten Panelen is merk onafhankelijk. Wij ontzorgen u en maken en installeren onze producten volgens de geldende normen. Op die manier geven wij u de garantie dat uw producten ook aan de geldende eisen voldoen.

 

Duurzaamheid

Wij hechten veel waarde aan duurzaam verantwoord ondernemen en het beschermen van onze kwetsbare leefomgeving. Wij zijn in het bezit van een CVA certificaat. Scholten Panelen werkt veilig in zowel het bedrijf als op de locatie. Sinds 1998 zijn wij tevens ISO 9001 gecertificeerd.

 

Samenwerken doen we met elkaar!

Wij zijn er bij Scholten Panelen van overtuigd dat samenwerken iets is dat we met elkaar doen. Door korte lijnen te houden, willen wij tegemoet komen aan de wensen van onze relaties. Wij hebben een klantgerichte instelling. Heeft u hulp nodig? Dan kunt u zo gauw mogelijk een telefoontje van ons verwachten.

 

Persoonlijke benadering

Wij willen uw partner zijn, en laten dit zien door middel van onze persoonlijke benadering. Samenwerken, elkaar respecteren en het tonen van openheid vinden wij van groot belang, want samen zijn we een team! Onze klantenservice staat altijd voor u klaar mocht u ergens tegen aan lopen.

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op! Wij komen graag eens kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kopje koffie! Indien u nog vragen hebt, neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord om vragen te beantwoorden.

Offerte aanvragen

SPL Kwaliteit

Long term relation

Service en support op locatie!

Productie- en testfaciliteiten van 2500 m2

Veelgestelde vragen

Wat is panelenbouw?

Panelenbouw is het systeem dat aan machines en installaties verbonden is. Het systeem beschikt over een paneel met diverse knoppen. Met dit systeem kan de machine of installatie bestuurd worden. Deze besturingspanelen worden in allerlei sectoren en branches gebruikt. Scholten Panelen bouwt de systemen met veel aandacht en kundigheid.

Waarom panelenbouw bij Scholten Panelen?

Scholten Panelen biedt kwaliteit als het om panelenbouw gaat. Wij zorgen voor het complete concept op maat, van het tekenen en engineering tot de bouw en installatie. Daarbij zijn we merkonafhankelijk en kunnen we naast standaard panelen ook maatwerk leveren. Zelfs het transport nemen we voor onze rekening.

In welke branches wordt panelenbouw gebruikt?

Panelenbouw wordt in allerlei sectoren en branches gebruikt. Scholten Panelen heeft onder meer besturingspanelen gebouwd en geïnstalleerd voor bedrijven in de volgende branches: infra, waterbeheer, machinebouw, petrochemie, offshore, voedingsmiddelen, energie, data infrastructuur, papier, staal industrie en scheepvaart.

Wat kost panelenbouw?

Als u benieuwd bent naar de kosten van panelenbouw kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag met u in contact over wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Een offerte aanvragen kan hier.