Waterbeheer

SPL Kwaliteit

Langdurige relatie

Service en ondersteuning op locatie!

Productie- en testfaciliteiten van 2500 m2

Wij begrijpen de Water sector!

De systemen van SPL worden ook al jarenlang ingezet voor diverse installaties voor drinkwater, industriewater, afvalwater en oppervlaktewater. Ook hier vervult SPL een belangrijke rol voor haar afnemers. SPL heeft hiervoor de afgelopen jaren enorm veel projecten gerealiseerd. Besturingspanelen en laagspanningsverdelers voor gemalen, sluizen, stuwen, AWZI's en RWZI's.

Wij beheersen uw proces.

SPL is een merk- en systeemonafhankelijke paneelbouwer in veeleisende markten. De Water sector is een markt waar sinds jaar en dag dankbaar gebruik wordt gemaakt van onze diensten. Wij zijn dus ook uw partner op het gebied van boezemgemalen en waterbergingen.

SPL (mede) ontwerpt, bouwt en plaatst hiervoor onder anderen voedingsverdelers, besturingspanelen, buitenvoeding- en besturingskasten maar ook verlichtings- en beveiligingssystemen

SPL is gespecialiseerd in projecten voor o.a. gemalen en stuwen voor diverse afnemers voor projecten voor Het Hoogheemraadschap van Delfland en Waterschap Hollandse Delta. Zij vervullen een centrale rol in het waterbeheer van haar gebied. Duurzaam bouwen en kwaliteit zijn hier de sleutelwoorden.


Contact opnemen

Neem contact met ons op!