Naast het op maat maken van besturingskasten en laagspanningsverdelers kan SPL ook het verpakken en transport voor u verzorgen.

Wij hebben hiervoor een samenwerking met TLS Logistics en Palletcentrum Eerbeek. Dankzij deze samenwerking zijn wij instaat om uw producten goed te verpakken én zorgeloos op de door u gewenste locatie af te leveren. Zowel nationale als internationale transporten in één hand!

TLS transport

Met veel aandacht pakken wij de producten in. Het is mogelijk om de industriële verpakking te ontwerpen en (of geheel volgens uw specificatie) te produceren. Uiteraard vraagt dit om zorgvuldig overleg.

Kisten en kratten van hout of plaatmateriaal, zeewaardige verpakkingen met hang- en sluitwerk, hoekijzers, bandstaalgleuf en eventueel fixatieklampen voor bescherming en stabiliteit van producten. Geschroefd of gespijkerd te leveren.

Heeft u een vraag, wilt u graag meer informatie of wilt u graag weten wat er mogelijk is? Laat het ons weten door het contactformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op, maar bellen mag natuurlijk ook.

SPL ontzorgt!

Heeft u een vraag?

Wij staan graag voor u klaar.

Ingepakte kast klaar voor verzending
Gereedstaande kast geisoleerd
Deels ingepakt project
Deels ingepakte flowregulatie kast