Machinebouw

SPL Kwaliteit

Langdurige relatie

Service en ondersteuning op locatie!

Productie- en testfaciliteiten van 2500 m2

Machinebouw

 

Machinebouw laten uitvoeren door Scholten Panelen? In de hedendaagse economie moeten we er niet aan denken dat systemen het laten afweten. De laagspanningssystemen zijn van de hoogste kwaliteit om in iedere omgeving jarenlang en zorgeloos te functioneren. Aan elk detail wordt zorg besteed, of het nu gaat om machinebouw voor een kleine of grote opdrachtgever. Schakel ons in als merk- en systeemonafhankelijke paneelbouwer.

Wat is machinebouw?

Machinebouw is een markt waar sinds jaar en dag dankbaar gebruik wordt gemaakt van SPL systemen. Wij zijn dus ook je ultieme partner als het gaat om besturingssystemen voor allerlei machines. In de context van paneelbouw betreft machinebouw het ontwerp en de assemblage van besturingspanelen die nodig zijn om de processen van machines te beheren. Deze panelen reguleren de functionaliteit van de machine en zijn cruciaal voor het ondersteunen van de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de machines binnen diverse industrieën.

Door onder andere modulaire en geautomatiseerde voedingsverdelers, besturingspanelen, bedieningslessenaars, buitenvoedingen, beveiligingssystemen, maar ook verplaatsbare besturingseenheden te ontwerpen, bouwen en plaatsen, kunnen we een integrale elektrotechnische oplossing bieden die voldoet aan al je specifieke behoeften als het gaat om machinebouw. Ondersteuning of monitoring op locatie nodig? Onze medewerkers zijn overal inzetbaar en kijken graag mee.

Voor maximale efficiëntie van elke installatie

Zoals je kunt lezen, is een paneelbouwer een belangrijke schakel binnen de industrie. Door maatwerk panelen te bouwen op basis van technische tekeningen, de veiligheids- en kwaliteitsnormen en de specifieke wensen en behoeften van de klant, kunnen we een aanzienlijke bijdrage leveren aan de veiligheid en efficiëntie van elke installatie. De vakmanschap van onze deskundige paneelbouwers zorgt ervoor dat elk onderdeel precies wordt gebouwd, geplaatst en aangesloten, waardoor de betrouwbaarheid en veiligheid worden gegarandeerd.

Machinebouw conform UL/CSA en ISO 9001

Bij Scholten Panelen beschikken we over een UL/CSA certificering. Deze certificering garandeert dat onze producten en diensten voldoen aan de veiligheidsnormen die zijn vastgesteld door de Underwriters Laboratories (UL) en de Canadian Standards Association (CSA). De veiligheidsnormen waar je aan kunt denken, zijn onder andere: materiaal, spanningsklasse en de minimum- en/of maximumtemperatuur. Onze compliance verzekert niet alleen veiligheid, maar verhoogt ook het vertrouwen bij onze klanten.

Ook mogen we onszelf sinds 1998 ISO 9001 gecertificeerd noemen. Dit kwaliteitssysteem is een internationaal erkende norm die elk half jaar wordt uitgegeven door een externe auditor en toont aan dat we consequente producten en diensten leveren aan de hand van een reeks vaste procedures. Elke drie jaar wordt het volledige bedrijf doorgelicht – van de processen tot de daarbij behorende procedures.

Verschillende branches

Naast de machinebouw zijn we ook actief binnen andere veeleisende branches. Enkele voorbeelden hiervan zijn de offshore- en infra-industrie. Met een specialisatie in offshore projecten zoals olie- en gaswinning, booreilanden en productieplatforms, helpen we onze opdrachtgevers aan een toekomstbestendige oplossing. Zet je ons in voor een project in de infratechniek? Dan kun je denken aan brugbesturingen, tunneltechnische installaties en verkeerstechniek.

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Scholten Panelen voor een vrijblijvende offerte op maat. Als specialist op het gebied van paneelbouw zijn we in staat om maatwerk laagspanningssystemen te ontwerpen en implementeren. Wil je meer informatie ontvangen? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel naar +31 55 – 505 1441.

Contact opnemen

Neem contact met ons op!