Paneelbouw is een vak!

Paneelbouw is een vak!

Paneelbouw is een vak!

Paneelbouw is een vak!

Paneelbouw is een vak!

Paneelbouw is een vak!

Paneelbouw is een vak!

Paneelbouw is een vak!

Paneelbouw is een vak!

Paneelbouw is een vak!

Paneelbouw is een vak!

Besturingskast gezocht?

Bent u op zoek naar een besturingskast? Dan bent u bij Scholten Panelen aan het juiste adres. We zijn de grootste van Nederland op het gebied van paneelbouwen, mede door onze kwaliteit en innovatie.

Besturingskast van Scholten Panelen

Heeft u behoefte aan een professionele besturingskast? De besturingskast van Scholten Panelen is gemaakt door medewerkers die werken volgens een hoge standaard, dat betekent dat wij u te allen tijde kwaliteit opleveren. Alle panelen worden gebouwd volgens de laagspanningsnorm. Of het nu gaat om een klemmenkast, een besturingskast of een grote laagspanningsverdeler: wij voorzien u in uw behoefte!

Hoe gaan wij te werk?

Bij het bouwen van onze panelen, worden besturingskasten en bedieningspanelen op basis van schema's zo efficiënt mogelijk gebouwd. Onze paneelbouwer start als het ware met een werktekening van een technisch tekenaar, en bouwt het paneel volgens de juiste vereisten op. Zijn taken bevatten onder meer ook het aansluiten en testen van panelen op diverse systemen, evenals het bedraden en opzetten hiervan. De juiste toepassing van technieken is hierbij zeer van belang. De aansturing en controle moeten op hoog niveau zijn, waardoor het paneel zo optimaal mogelijk kan functioneren. Voor u betekent dit een hogere efficiency en veel snellere levertijden.

Waarom onze besturingskast?

We bieden u de beste service, ook op uw eigen locatie. Onze besturingskast is op elke plek inzetbaar. Onze paneelbouwers zijn in het bezit van het VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggeven) certificaat waardoor ze zelfstandig en veilig kunnen werken.

  • We komen kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken
  • We zijn tot over onze oren gecertificeerd
  • Zowel standaard panelen als maatwerk
  • Zeer nette en grote productie- en testfaciliteiten (2500 m²)
  • Een investering voor de toekomst!

Vele klanten gingen u al voor! Wij bieden een compleet concept voor uw besturingskast op maat. Scholten Panelen is merk onafhankelijk. Wij ontzorgen u en maken en installeren onze besturingskasten volgens de geldende normen. Op die manier geven wij u de garantie dat uw producten ook aan de geldende eisen voldoen. Wij hechten veel waarde aan duurzaam verantwoord ondernemen en het beschermen van onze kwetsbare leefomgeving. Wij zijn in het bezit van een CVA certificaat. Scholten Panelen werkt veilig in zowel het bedrijf als op de locatie. Sinds 1998 zijn wij tevens ISO 9001 gecertificeerd. Wanneer u kiest voor Scholten Panelen, kiest u voor kwaliteit!

Optimaal samenwerken

Wij zijn er bij Scholten Panelen van overtuigd dat samenwerken iets is dat je met elkaar doet. Door korte lijnen te houden, willen wij tegemoet komen aan de wensen van onze relaties. Wij hebben een klantgerichte instelling. Heeft u hulp nodig? Dan kunt u zo gauw mogelijk een telefoontje van ons verwachten. Wij willen uw partner zijn, en laten dit zien door middel van onze persoonlijke benadering. Samenwerken, elkaar respecteren en het tonen van openheid vinden wij van groot belang, want samen zijn we een team!

Ja, ik wil graag meer weten!

Twijfel niet langer en neem snel contact met ons op. We komen graag eens kosteloos en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Bel mij terug Informatie aanvragen

Bel mij terug

Informatie aanvragen

Voordelen

  • Paneelbouw op maat
  • Hoge kwaliteit
  • Beste service
  • Kosteloos en vrijblijvend de mogelijkheden bespreken
SP Laagspanningssystemen | Home | Contact | Sitemap | Website laten maken & Zoekmachine Optimalisatie SEO:Best4u Group B.V.